NEĐAD FETIĆ / VIDEO Ovo je muškarac koji je u subotu izveo krvavi pohod po Sisku. U marici i s lisicama na rukama doveden na ispitivanje

Policija je tragala za njim gotovo pet sati prije nego su ga uhitili. Kako smo doznali živio je sam, nije bio zaposlen, a sudjelovao je u Domovinskom ratu. Policija do sada s njim nije imala problema, a jednom su mu oduzeli ilegalni pištolj prije više od 20 godina. Kao mogući motiv krvavog pohoda spominju se nesuglasice sa susjedima

3.7.2023.
12:59
VOYO logo

Neđad Fetić koji je osumnjičen za strašan čin u Sisku, doveden je upravo na Županijsko državno odvjetništvo gdje će biti ispitan.

Podsjetimo, Fetić je u subotu iza 20 sati krenuo u svoj pohod te je ubio 45-godišnju ženu te ranio lakše ili teže više osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je tragala za njim gotovo pet sati prije nego su ga uhitili. Kako smo doznali živio je sam, nije bio zaposlen, a sudjelovao je u Domovinskom ratu. Policija do sada s njim nije imala problema, a jednom su mu oduzeli ilegalni pištolj prije više od 20 godina. Kao mogući motiv krvavog pohoda spominju se nesuglasice sa susjedima.

Nešto ranije, doktor Gorazd Pilčić s odjela za anesteziologiju Sisačke bolnice rekao je da su dvojica muškaraca koji su ozlijeđeni u krvavom pohodu sada stabilno te su skinuti s respiratora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas će ostati dalje zbog mjera predostrožnosti i mehanizma ozljeda koje su zadobili", dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je muškarac koji je u subotu izveo krvavi pohod po Sisku. Doveden u marici i s lisicama na rukama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo