U punom HNK / VIDEO Oliver posljednji koncert održao u rodnom Splitu: Pogledajte djelić atmosfere

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prije manje od godinu dana publika ga je dočekala ovacijom

29.7.2018.
17:45
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prije manje od godinu dana, 15. listopada 2017. godine Oliver Dragojević održao je svoj posljednji koncert. U rodnom Splitu organiziran je koncert pod nazivom "Vjeruj u ljubav" povodom 50 godina djelovanja Županijske lige protiv raka.

U punom splitskom HNK nastupali su Zlatan Stipišić Gibonni, Tedi Spalato i Marijan Ban, no show je ukrao Oliver kojem mu je to bio prvi javni nastup nakon vijesti da se i sam bori s rakom pluća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmom "Ključ života" otvoren je glazbeni dio večeri, a publika je Olivera dočekala ovacijom.

"Doktor mi je reka da mislin na zdravlje i zato ću ja skratit", simpatično je rekao Oliver što je publika pozdravila još jednim pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada pjevao i "Kad mi dođeš ti", "Bez tebe" i "Moj lipi anđele", a na kraju su svi izvođači skupa zapjevali "Vjeruj u ljubav". Što je također rezultiralo velikim i dugotrajnim pljeskom.

"Velika večer je ovo, bila je čast sudjelovati. Ovdje se nešto radi za narod, a to znači pomoći kome god treba. To je poruka – vjeruj u ljubav. Bit čovik je teško, a sebe pronaći još teže. Nažalost, bolest promini ljude, a s obzirom da je bolest dio života, to treba prihvatiti", za kraj je poručio zadovoljan Oliver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom ove godine planiran je veliki dvodnevni koncert u Spaladium areni, no zbog Oliverog teškog stanja ipak je otkazan.

Djelić atmosfere pogledajte u videu Dalmacija danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo