[VIDEO] NUŠINA MAJKA NAKON PRESUDE URLALA NA NOVINARE: / 'Gdje su vam dokumenti, zašto Nikolini roditelji skrivaju puno toga'

Image
Foto: RTL/Pixsell

Nušina majka poručila je novinarima da su 'oni za sve krivi'

22.5.2019.
14:54
RTL/Pixsell
VOYO logo

Presuda Nuši Bunić (22) za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka (30) izrečena je danas u 13 sati na Županijskom sudu u Varaždinu. Ta je 22-godišnjakinja osuđena na 12 godina zatvora, a njezini roditelji smatraju da je presuda rezultat "medijskog linča". Podsjećamo, djevojka je svom bivšem dečku zadala smrtonosni ubod nožem. Optužila ga je za napad i silovanje, a tvrdila je da ga je ubila u samoobrani,

"Ja sam majka, zbog čega samo jedna strana", majka je poručila novinarima. "Doći će vrijeme da me slušate", kazala je. "Gdje su vam dokumenti, ja imam crno na bijelo", govorila je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NUŠA BUNIĆ - KRIVA! Za ubojstvo bivšeg dečka dobila 12 godina zatvora! Njezina majka pobjesnila na novinare: /

'Vi ste za ovo krivi!'

Image
NUŠA BUNIĆ - KRIVA! Za ubojstvo bivšeg dečka dobila 12 godina zatvora! Njezina majka pobjesnila na novinare: /

'Vi ste za ovo krivi!'

Optužila novinare

Otišla je od novinara, a potom se vratila. Nušina majka poručila je novinarima da su "oni za sve krivi". "Znate li išta o Nikoli Tureku iza svega ovog? Zašto njegovi roditelji skrivaju puno toga?”, rekla je majka Nuše Bunić i pozvala sve da pišu istinu te da se radi o "linču koji je neviđen na svijetu".

No, nije sve stalo na tome jer su roditelji napravili pravu dramu pred sudom. Sve ono što su rekli zabilježile su kamere RTL-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NUŠA BUNIĆ – KRIVA! Za ubojstvo bivšeg dečka dobila 12 godina zatvora! Njezina majka pobjesnila na novinare: 'Vi ste za ovo krivi!'

Ubod u vrat

Županijsku sud u Varaždinu u srijedu je 22-godišnju Nušu Bunić proglasio krivom za ubojstvo 30-godišnjeg Nikole Tureka u lipnju 2017. godine na livadi pored Drave u Varaždinu te je nepravomoćno osudio na 12 godina zatvora. Glasnogovornik Županijskog suda Igor Pavli u izjavi za Hinu potvrdio je da je Nuša Bunić proglašena krivom. "Izrečena je kazna zatvora u trajanju od 12 godina. U nju se zaračunava vrijeme provedeno u istražnom zatvoru. Doneseno je i rješenje da se produljuje istražni zatvor do pravomoćnosti presude", rekao je Pavlic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nuša Bunić optužena je da je 15. lipnja 2017., na livadi u predjelu "Pri beli kipi" pored Drave, nožem ubola svog bivšeg dečka Nikolu Tureka koji je uslijed ozljede kasnije i preminuo. Prema optužnici, ubola ga je u lijevu stranu vrata nožem oštrice 9,5 centimetara i prerezala lijevu karotidnu arteriju te pobjegla s mjesta događaja.

Nikola je krenuo automobilom prema Hitnoj pomoći, no zbog obilnog krvarenja pao je u hipovolemični šok i zadobio moždani udar. Pored vozila u Kumičićevoj ulici pronašao ga je prolaznik koji je pozvao Hitnu pomoć. Nikola je preminuo u Općoj bolnici Varaždin. Nuša je protiv Nikole Tureka podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja te noći i na sudu tvrdila da ju je bivši dečko napao te da ga je ubila u samoobrani. Suđenje 22-godišnjoj djevojci započelo je početkom prošle godine. U istražnom je zatvoru provela gotovo dvije godine, od uhićenja do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo