VIDEO: / Novi gaf Šeksa izazvao salve smijeha!

24.2.2011.
17:25
VOYO logo

Tijekom rasprave o izmjenama Zakona o sportu u Saboru, zastupnike je dobro nasmijao Vladimir Šeks, koji je umjesto bivšeg ministra financija prozvao Davora Šukera. Unatoč svemu, Ivan Šuker je ustao i uz nelagodni osmijeh i začuđeni pogled prema Šeksu govorio o izlaganju Arsena Bauka, koji je u ime SDP-a predložio preoblikovanje sportskih klubova u dionička društva.

Među ostalim, Bauk je rekao kako ''nije logično da se netko hvali desecima milijuna zarade od transfera, bez svih davanja državi, a potom kada ga se nešto o transferima pita, kao Zdravko Mamić spominje sotonizam i velikosrpsku politiku''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je Bauku odgovorio kako bi se iznenadio kada bi vidio iznose koje su Dinamo i Hajduk uplatili u državni proračun, ali ih on, nažalost, ne može otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ispravak netočnog navoda javio se i Baukov kolega Nenad Stazić, koji je rekao kako je netočno da HDZ nije prepoznao ideju SDP-a o uvođenju reda u financiranje sportskih klubova. Naprotiv, rekao je Stazić, HDZ je prepoznao SDP-ovu ideju da se zakonom spriječi prelijevanje novca u privatne džepove, pa je iz tog razloga i ne prihvaća.

Jutarnji listpiše kako su SDP-ovci izrazili i sumnju da se zakon ne mijenja jer dio novca ispod stola odlazi na financiranje nekih stranaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102170600006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo