[VIDEO] NJIHOVO PRIJATELJSTVO JE NERASKIDIVO: / Bandić naručio pjesmu Kolindi pa rekao da će ona prva ući u novu žičaru

Image
Foto: Screenshot: YouTube/Dalibor Petko Show

Raspoloženi Bandić je izrazio želju da se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s njime provoza u novoj žičari, a potom je za nju naručio pjesmu 'Zbogom za zbogom'

4.12.2019.
11:05
Screenshot: YouTube/Dalibor Petko Show
VOYO logo

Nakon što je 22. studenoga predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čestitala 64. rođendan zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću pjesmom "Happy Birthday" i rođendanskom tortom, gradonačelnik joj nije ostao dužan. Dao je političku potporu njezinoj kandidaturi za drugi mandat na Pantovčaku te je polijepio njezine predizborne plakate po prostorijama svoje stranke.

Usprkos koruptivnim aferama, predsjednica je rekla kako mora ostati dosljedna sebi te će zato Bandiću, ako bude osuđen, nositi kolače u zatvor. To je izazvalo salve kritika na njezin račun, no čini se kako je njezin vjeran prijatelj već dugo obasipa znakovima pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] PREDSJEDNICA NIJE SAMO PJEVALA: /

Pogledajte kakvu je tortu poklonila Bandiću za rođendan, Jakov ju je predao

Image
[FOTO] PREDSJEDNICA NIJE SAMO PJEVALA: /

Pogledajte kakvu je tortu poklonila Bandiću za rođendan, Jakov ju je predao

Naručio pjesmu od Gazda

Naime, punih mjesec i pol dana prije afere s pjevanjem, tortom i kolačima, Milan Bandić je počastio Kolindu u emisiji Dalibora Petka. Kod njega je, doznaje 24sata, još 6. listopada zagrebački gradonačelnik gostovao zajedno s popularnim tamburaškim sastavom Gazde. Razgovor s njima je kratko trajao, oni su odsvirali svoj hit "Zbog tebe sam to što jesam", a onda je na scenu stupio Bandić.

S Petkom je razgovarao o novoj žičari na Sljemenu, za koju se doznalo kako je probila sva proračunska ograničenja i zbog koje će ZET podići kredit od 537 milijuna kuna za njezin dovršetak. Petko je Bandića u jednom trenutku upitao tko bi se s njime i Gazdama mogao voziti u žičari. Netko je dobacio da to mora biti neka cura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

100 posto sretnica

Bandić je tada odgovorio kako će to "100 posto biti neka sretnica" i potom otkrio tko će to biti: "Uzet ćemo predsjednicu!" Nakon odgovora je za predsjednicu naručio pjesmu, a Gazde su odsvirale "Zbogom za zbogom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo