VIDEO: / Nevjerojatan ispad policajca iz Zadra!

Reporteru agencije Pixsell policajac u Zadru je zabranio snimanje nakon koncerta TBF-a. Prijetio je da će mu uzeti aparat i da će ga natjerati da ga proguta.

5.8.2011.
11:00
VOYO logo

Reporteru Pixsella Filipu Brali jedan od policajaca zabranio je snimanje nakon koncerta TBF-a u Zadru u srijedu, na kojem je pjevač Mladen Badovinac pao s pozornice.

Policajac mu je nekoliko puta rekao kako će mu uzeti fotoaparat te da će ga natjerati da ga proguta. Pokušao ga je otjerati više puta uz guranje i uvrede poput ''kad dođeš kući onda mater slikaj'', a nakon što ga je reporter upitao u čemu je problem, te mu ukazao da se nalazi na javnoj površini, policajac je zbunjeno zastao i nakon nekoliko trenutaka odgovorio: ''E, kad ću ti ja dat javnu površinu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Policajac mi je prišao nakon što sam snimio pjevača TBF-a. Smatram da sam samo radio svoj posao i žao mi je što je moralo do toga doći i što je policajac tako postupio'' rekao je Brala za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zadarske policije su poručili da nisu imali nikakvu prijavu na policijsko postupanje, te da će razgovarati s fotoreporterom, policajcem i šefom osiguranja koncerta kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo.

''Ako se utvrdi da je policajac prekršio svoje ovlasti, u tom slučaju nisu isključene ni sankcije'', rekao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105300336006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo