VIDEO: / Je li Plan 21 plan za vaš klan?

'Osim Mrsićeve potpuno idiotske ideje da nam djecu pretvori u robove imamo najnoviji udar na standard građana u režiji Čačića & Co. poskupljenjem energenata.

27.4.2012.
23:04
VOYO logo

Je li Plan 21 plan za vaš klan? Pitanje je to koje su u petak članovima Vlade postavili aktivisti Građanske akcije.

"Nama se čini da Vlada Zorana Milanovića ima samo jedan jedini plan: natovariti cijenu krize koju je kreirao HDZ uz pomoć današnje Koalicije, tada beskorisne oporbe na leđa građana koji nisu krizu kreirali! Osim Mrsićeve potpuno idiotske ideje da nam djecu pretvori u robove koji bi trebali za Todorića i slične raditi godinama besplatno, imamo najnoviji udar na standard građana u režiji Čačića & Co. poskupljenjem energenata koju su danas izglasali. Sramotnije od te činjenice je samo današnja izjava predsjednika Vlade Milanovića koji nam se ruga izjavom da je bilo dosta plaćanja energenata na štetu firmi koje istu proizvode ili distribuiraju! Dakle, kapital prije građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milanoviću se rugaju torbari HDZ-a'

Kao što je predsjednik Milanović bio beskorisna oporba tako dokazuje da je još beskorisnija Vlada. 81 mandat za promjene on objašnjava kao 81 mandat za betoniranje ove agonije. Nije čudo da mu se torbari iz HDZ-a rugaju svaki dan kako su prljavu i ukradenu lovu nosili i dijelili a nitko od njih nije optužen. On i tako ima plan samo za svoj klan", poručuju iz Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo