nižu se opomene i prigovori / VIDEO Ispadi u Saboru kao 'Dobar dan': Glavaševiću prekipjelo nakon govora Glasnovića pa počeo lupati o stol

Zastupnicima se obratio Željko Glasnović, skačući s teme na temu, a između ostalog, dotaknuo se Wall Streeta, Velike depresija pa potom prešao na temu napada na Srbe, Rome i LGBT zajednicu

16.5.2018.
11:09
VOYO logo

Kao što je to bilo i očekivano, na današnjem zasjedanju sabora, koje je još uvijek u tijeku, puno se govori o aferi Hotmail, a zastupnicima se prvi obratio šef SDP-a Davor Bernardić koji je zatražio raspuštanje sabora i nove izbore. 

No, nedugo nakon toga, zastupnicima se obratio neovisni zastupnik Željko Glasnović, skačući s teme na temu, a između ostalog, dotaknuo se Wall Streeta, Velike depresije pa potom prešao na temu napada na Srbe, Rome i LGBT zajednicu koje je prvotno spominjao Davor Bernardić. Glasnović se usprotivio na takve izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkud ti podaci, gdje su policijska izvješća? Ja ne znam nijednog Roma koji je napadnut u Hrvatskoj", rekao je Glasnović, a potom krenuo 'rešetati' SDP.

"Što se sakriva iza toga? Ta štakorska linija...", nakon čega se obratio zastupnicima SDP-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ne, vi ste komunisti. Vaši su mozgovi uništeni od...", rekao je Glasnović prije nego što ga je predsjednik sabora Gordan Jandroković upozorio zvoncem. Glasnović je rekao da su najugroženiji Hrvati i katolici, a kritizirao je i gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela. 

SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević reagirao je na Glasnovićev govor. U početku se obratio predsjedniku sabora Jandrokoviću jer nije upozorio Glasnovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek je malo prije pozivao na nasilje i izvrijeđao nas. Ako vam išta to u životu znači, nazvao nas je komunistima i rekao da nikad nismo željeli hrvatsku državu. Ovdje sjede ljudi koji su robijali za ovu zemlju. Je li vama to prihvatljivo, predsjedniče sabora?!" rekao je bijesni Glavašević i udario papirima o stol. Jandroković je zatim dao opomenu Glavaševiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo