saborski šaljivdžija / VIDEO Glasnovićev vic nasmijao i Jandrokovića: 'Zašto su bivši udbaši najbolji taksisti?'

Glasnović je zaključio da je dosta suhoparnih razgovora pa kazao da bi svaki govor u Saboru trebalo početi citatom iz Biblije ili vicom

30.1.2019.
11:48
VOYO logo

Tijekom rasprave klubova u Saboru zastupnik Željko Glasnović za govornicom je ispričao vic. Glasnović je na početku svog obraćanja se osvrnuo na zakone te kazao kako oni ne funkcioniraju. 

Zatim je komentirao ubojstva koja su se u posljednjih mjesec dana dogodila u Hrvatskoj te kazao kako je njihov uzrok neriješeni imovinsko-pravni odnosi. "To je slika što se događa na terenu kada je u pitanju privatno vlasništvo koje je temelj svake civilizirane države", kazao je Glasnović istaknuvši kako je to svetinja u nekim zemljama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon suhoparnih rasprava - šala

"Neki titojugendi imaju 3, 4 stana u Zagrebu i o tome se šuti", kazao je Glasnović. Nezavisni saborski zastupnik nakon toga je zaključio da je dosta suhoparnih razgovora pa kazao da bi svaki govor u Saboru trebalo početi citatom iz Biblije ili vicom kojeg je odlučio ispričati. 

"Zašto su bivši udbaši najbolji taksisti? Pa već ti znaju ime i adresu", kazao je Glasnović te dodao kako se možda neki u njemu vide, a neki ne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo