OGORČENI VETERAN / VIDEO Veteran nezadovoljan obnovom u Petrinji. Medved mu poručio: 'Jesi ti jedini branitelj?'

Image

'Ja ih molim dajte ju samo srušite, da ju više ne gledam. Tri kredita sam digao na tu kuću…Živim od 2500 kuna. Za što? Za ovu kuću, da bih djeci nešto omogućio, da imaju gdje živjeti', poručio je ogorčeni Gordan

29.11.2022.
14:38
VOYO logo

Danas su se u Petrinju i Sisak zaputili predsjednik Vlade Andrej Plenković zajedno s ministrima Marinom Piletićem, Tomom Medvedom te Ivanom Paladinom.
Obilazili su obiteljske kuće koje su u izgradnji zbog potresa, a njihov dolazak iskoristio je branitelj Gordan.

Gnjev kod njega izazvalo je to da su inženjeri odlučili kako mu se kuća neće rušiti, već obnavljati. Zbog toga se obratio ministru Medvedu i objasnio svoj gnjev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj mu prvo kaže:

"Koliko puta sam te zvao Medved dragi", na što mu ministar odgovara "A koliko je vas dragi moj prijatelju?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odite vidjeti gdje ja živim", odgovorio mu je, a bio je oštar na riječima i prema gradonačelnici Petrinje Magdalenu Komes.

"Gospođa gradonačelnica sad se smije, njoj je highlife, briga nju za nas", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo prijatelju, korak po korak", odgovara mu Medved na što mu branitelj odgovara da mu se žena razboljela i da nema nikakvih prava kao branitelj.

Medved ga s rukama u džepovima pita "Jesi ti jedini branitelj ovdje u Banovini?" i dodaje da "neka ne viče te da se treba strpjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Gordan nakon rasprave mu kaže: "Ja tebe nazovem i kad ja tebe nazovem ti mene usmjeriš na nekog drugog" pa mu Medved odgovara: "Usmjerim na službe koje rade."

Veteran kaže: "Moji branitelji iz Crnih mamba pomogli su da izgradim ovu baraku. Vi vičete mi smo pomogli, a šta ste pomogli", tvrdi Gordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa pomoći ćemo", odgovara Medved.

Branitelj kaže da samo želi da se sruši kuća, a ne da se obnavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ih molim dajte ju samo srušite, da ju više ne gledam. Tri kredita sam digao na tu kuću… Živim od 2500 kuna. Za što? Za ovu kuću, da bih djeci nešto omogućio, da imaju gdje živjeti", poručio je ogorčeni Gordan.

Više pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo