ZA PAMĆENJE / VIDEO A kako su vas ispratili u mirovinu? Rimac je čistačicu za oproštaj provozao u Neveri: 'Hvala Sanja'

Image
Foto: Facebook / Mate Rimac

Oboje su sjeli u zeleno-plavu super jurilicu i napravili krug po parkiralištu ispred tvrtke Rimac. Mate si je na zadnjem zavoju dao oduška i zadriftao , a ostali su radnici zajedno gledali

21.12.2023.
16:23
Facebook / Mate Rimac
VOYO logo

"Svi Hrvati znaju kako su naše čistačice potlačene i izrabljivane (vidi čistačicagate). Naše teta Sanja odlazi u mirovinu nakon 10 godina u firmi uz oproštaj kolega Facility teama (čistačice, domari, održavanje…). Točno se vidi kako je svima loše i teško. Hvala Sanja na svemu, ne mogu vjerovati da je 10 godina prošlo", poručio je Mate Rimac u objavi na Facebooku koju je posvetio čistačici njegove kompanije koja odlazi u mirovinu.

Osnivač Rimac Automobila objavio je i snimku na kojoj se vide kako se radnici s njom opraštaju. Bilo je tu hrane, torte i puno zagrijala, a za kraj ju je Mate provozao u Neveri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje su sjeli u zeleno-plavu super jurilicu i napravili krug po parkiralištu ispred tvrtke Rimac. Mate si je na zadnjem zavoju dao oduška i zadriftao , a ostali su radnici zajedno gledali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I hvala svim kolegama koji svaki dan daju doprinos svemu što radimo. Kako je jedan čistač rekao Kennedyju kada je bio u posjeti NASA Space Centru ‘62. godine kad ga je pitao što radi: "I’m helping put a man on the Moon, Mr. President'", zaključio je u svojoj objavi.

Djelatnicu koja odlazi u mirovinu obasipali su darovi, a pala je i slika s kolegama i Mate Rimcom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su pohvalili ovakvu gestu u komentarima, a jedan je korisnik Facebooka Rimcu poručio kako je "najveći uspjeh kad te zovu 'šefe' i nakon puno godina u mirovini". Mate mu je kratko odgovorio "ne zove mene nitko šefe", a njegov je komentar skupio pregršt lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO: Mate Rimac za RTL Danas otkrio kako napreduje izgradnja kampusa, evo što je rekao o robotaksijima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo