prekrasna gesta / Veteranu spasili život, on donirao KBC-u 100.000 kuna: 'Sretniji je onaj koji daruje'

Image

Novcem su kupili brojne uređaje za operacijsku salu riječke kardiologije, a pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju pohvali je humanitarnu gestu darivanja u blagdansko vrijeme

23.12.2022.
14:03
VOYO logo

Hrvatski veteran Muhamed Hubanić darovao je u petak više od 100.000 kuna kardiokirurgiji riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), izvijestio je taj KBC.

Napravio je to u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život. Doniranim novcem kupili su brojne uređaje koji će se koristiti u operacijskoj sali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrijednoj su se donaciji zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju prof. dr. Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju prof. dr. Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Muhamed Hubanić Hamo, nesebičan donator, izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju KBC-a Rijeka, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju naglasivši da vjeruje kako je donacija došla u prave ruke te će olakšati rad osoblju zavoda, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. "Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima", poručio je

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo