progovorila nakon svega / Vesna Todorić otvorila dušu: 'Moj je suprug samo radio za ovu zemlju, a ja sam 40 godina bila sama s djecom'

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Dok je njezin suprug gradio i širio Agrokor, Vesna se nikad nije isticala niti je sudjelovala u raspodjeli imovine obitelji

10.10.2017.
8:30
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Supruga Ivice Todorića otvorila je dušu za 24sata te kazala kako nikad u životu nije mislila da bi joj se ovako nešto moglo dogoditi. Dodala je kako joj supruga tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj.

"Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu", izjavila je za 24sataVesna Todorić govoreći o posljednjim mjesecima koji su izuzetno teški za cijelu obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je njezin suprug gradio i širio Agrokor, Vesna se nikad nije isticala niti je sudjelovala u raspodjeli imovine obitelji. 

Ona je kućanica koja, a koliko je poznato, nije suvlasnica Kulmerovih dvora u zagrebačkim Šestinama, a ni druge nekretnine iz Agrokora nisu prenesene na nju. Vesna ima tek jedan poslovni prostor u strogom centru Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo