SITNA ČARKA / Verbalni obračun Kolinde i Josipovića: Čija je Vlada gora?!

Iako je RTL Duel prošao bez pregrubih riječi i vrijeđanja, čemu smo bili svjedoci u prvom televizijskom sučeljevanju na RTL Televiziji prije točno dva tjedna, žestokih verbalnih obračuna između Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović ipak nije nedostajalo.

4.1.2015.
22:21
VOYO logo

Negdje pred kraj prvog dijela sučeljevanja u RTL Duelu malo se zaoštrila retorika između aktualnog predsjednika i kandidatkinje HDZ-a. Prvo je Ivo Josipović spočitnuo svojoj protukandidatkinji govor mržnje od strane mladeži HDZ-a na Facebooku, na što se Kolinda Grabar-Kitarović jako naljutila rekavši da se odmah ogradila od toga.

Potom su u fokus došle Vlade, bivša Ive Sanadera i sadašnja Zorana Milanovića koja je po riječima Grabar-Kitarović "najgora u povijesti Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali ako već govorimo o Vladi, podsjetit ću u kojoj je Vladi gospođa Grabar-Kitarović sjedila. Sjedila je u Vladi premijera Sanadera, kada je opljačkana Hrvatska za račun stranke, za račun pojedinaca. Dakle, to je vrijeme koje je najgore za Hrvatsku i vrijeme u kojem je 90 milijardi nestalo iz hrvatskih kasa. Hrvatska jest uvučena u krizu koja traje danas i koja će trajati sigurno još neko vrijeme", pecnuo je Josipović svoju protukandidatkinju.

"Gospodine Josipoviću, vi ste posljednja osoba koja mi može govoriti o tome, da sam sjedila u Vladi koja je opljačkala Hrvatsku, nemam nikakve veze s time. Vi jako dobro znate i imate sve papire, da nisam sudjelovala ni u kakvim koruptivnim aktivnostima, da sam izašla iz Vlade doktora Ive Sanadera, a da za razliku od toga vi i dalje stojite uz Zorana Milanovića i zdušno ga podržavate", uzvratila je HDZ-ova kandidatkinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo