Velika humanitarna akcija 'Uz nas niste sami'

Projekt velike humanitarne akcije 'Uz nas niste sami' podržali su brojne poznate osobe poput Ivane Kindl i Maje Vučić, a vrhunac akcije biti će emisija na HRT-u 18.

16.6.2011.
10:31
VOYO logo

u sklopu velike humanitarne akcije ''Uz nas niste sami'' Hrvatska radiotelevizija podupire pet velikih društveno korisnih akcija. Tako 15. lipnja, od Rotary kluba Zrinjevac možete čuti o edukaciji štićenika Odgojnog zavoda Turopolje. Projekt je usmjeren na važnost rehabilitacije štićenika, financiranju programa i projekata, te obnovi Turopolja. Dan poslije predstavlja se HCK i Centar za nove inicijative s temom ''Uređenje smještaja Doma Dugave za djecu bez pratnje''.

U petak, 17. lipnja Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu prikupljat će sredstva za stipendije socijalne kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac humanitarnog tjedna je dvosatna emisija ''Uz nas niste sami'' s poznatim izvođačima od kojih su neki i zaštitna lica same akcije poput Marka Tolje, Maje Vučić, Ricardo Lugue, zajedno s ostalim pjevačkim imenima koji će također sudjelovati u završnoj emisiji poput Radojke Šverko, Maje Blagdan, Đani Stipaničeva, Ivane Kindl, Ane Rucner, Big Band HRT-a i mnogih drugih.

Emisija će se prikazati u izravnom televizijskom prijenosu na Prvom programu HRT-a, u subotu, 18. lipnja od 20 sati. Tijekom emisije, koju će voditi Sanja Mikleušević i Robert Zuber, Nevena Rendeli i Domagoj Novokmet, Mila Horvat i Mirko Fodor, te Uršula Tolj i Vjeran Mišurac gledatelji će se moći upoznati s postignućem akcije prvog humanitarnog tjedna, ali i s novim izazovima i ciljevima koji još čekaju svoje ispunjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, gledatelji će imati priliku aktivno sudjelovati u emisiji pozivajući poznate osobe u Pozivni centar HRT-a, na humanitarni broj 060 9009, u dva protekla dana zabilježeno je više od 15 000 poziva. U pozivnom centru na telefone će se javljati poznate osobe iz javnog, kulturnog i političkog života Hrvatske. (Cijena poziva je 6,15 kn s PDVom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo