BITKA ZA PANTOVČAK / VELIKA ANKETA Tko bi bio najbolji 'antisistemski' kandidat za predsjednika Hrvatske?

Image
Foto: PIXSELL

Koji potencijalni antisistemski kandidat može privući najviše birača?

3.7.2019.
17:10
PIXSELL
VOYO logo

Živi zid je stranka koja je u hrvatski politički rječnik uvela pojam antisistemske stranke, a nakon nje su se mnogi političari ili sami ili su ih drugi takvima označavali. 

Ususret predsjedničkim izborima, koji bi se trebali održati za oko šest mjeseci, u velikoj vas anketi pitamo: tko bi bio najbolji antisistemski kandidat za utrku za Pantovčak? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši živozidaš i saborski zastupnik Ivan Pernar prvi je istaknuo svoju kandidaturu za predsjednika. Uz njega je u velikoj svađi zbog mjesta u europskom parlamentu iz stranke izašao i Branimir Bunjac, kojeg smo također stavili na popis potencijalnih antisistemskih kandidata za nasljednika Kolinde Grabar-Kitarović. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od političara iz Živog zida, na listi je Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik te stranke koji je na prošlim predsjedničkim izborima u prvom krugu osvojio respektabilnih 16,4 posto glasova. Uz njega smo iz Živog zida kao moguću potencijalnu kandidatkinju stavili i njegovu suprugu i potpredsjednicu stranke Vladimiru Palfi

Kao antisitemski političar često se percipira i bivši sudac Mislav Kolakušić koji je već najavio kandidaturu na predsjedničkim izborima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketu tko bi bio najbolji kandidat ljevice i lijevog centra možete ispuniti OVDJE 

Anketu tko bi bio najbolji kandidat desnice i desnog centra možete ispuniti OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo