iz naše ankete / Većina naših čitatelja vjerovala je da će hrvatski parovi ovaj put uspjeti napustiti Zambiju

Image
Foto: Staf Media Consultancy/Pixsell

U anketi na našem portalu pitali smo čitatelje vjeruju li da će Hrvati, koji su u Zambiji proveli šest mjeseci zbog sumnje da su pokušali trgovati ljudima, ovoga puta zaista napustiti aerodrom i tu zemlju

2.6.2023.
23:41
Staf Media Consultancy/Pixsell
VOYO logo

Četiri hrvatska para u petak navečer napokon su sjeli u avion sa svojom djecom i vraćaju se u Hrvatsku. Nakon šestomjesečne drame, sud u Ndoli odbacio je sumnju da su pokušali trgovati djecom porijeklom iz Konga.

U anketi na našem portalu pitali smo vas vjerujete li da će Hrvati ovaj put zaista napustiti aerodrom i Zambiju gdje su proživljavali pravnu zavrzlamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema odabiru naših čitatelja, većina smatra da će njihova drama napokon završiti. Čak 77 posto naših čitatelja odgovorilo je da vjeruju da će Hrvati zaista uspjeti napustiti Zambiju.

Ipak, 23 posto naših čitatelja u anketi odabralo je odgovor da ne vjeruje u to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, njihov povratak u Hrvatsku očekuje se u subotu ili nedjelju.

U našoj novoj anketi dotaknuli smo se ideje da se u Dubrovniku zabrani vući kofere s kotačićima po staroj jezgri. Iako je gradonačelnik Dubrovnika u RTL Danas uživo rekao da se nikoga neće kažnjavati, nego da će poticati goste da ne vuku svoju prtljagu, naročito noću kad stanarima ta buka jako smeta, pitali smo vas što mislite o tome u našoj novoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispunite je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo