Večeras svi u Varšavsku, Tomo će opet kopati!

Zelena akcija pozvala je građane na novo cjelonoćno dežurstvo u Varšavsku ulicu.

9.7.2010.
18:26
VOYO logo

Zelena akcija je u petak poslijepodne poslala svim redakcijama apel u kojem upozoravaju da su iz nekoliko provjerenih izvora saznali da se noćas planira početi s radovima u Varšavskoj ulici.

Zato pozivaju sve građane na cjelonoćno dežurstvo u Varšavskoj s početkom u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, od početka ovog tjedna Zagrebom kruži peticija u znak podrške projektu Cvjetno u vlasništvu tajkuna Tomislava Horvatinčića. Riječ je o peticiji pod nazivom 'Neka se i naš glas čuje', no peticiju navodno nije pokrenuo sam Horvatinčić.

No kako piše Nacional.hr, premda se radi o akciji koja je po logici javna stvar, jer je cilj svake peticije da se prikupi što više potpisa, specifičnost ove inicijative je činjenica da se zasad radi o svojevrsnoj - 'tajnoj peticiji'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada ova inicijativa nije za javnost, već je izričito namijenjena za uži krug ljudi, koji će na više zagrebačkih lokacija moći sudjelovati u potpisivanju peticije. Jedan dan u arhitektonskom uredu, drugi dan u nekom odvjetničkom uredu, a treći primjerice u zagrebačkoj bolnici Rebro. Radi se o svojevrsnoj putujućoj peticiji. Nakon što se prikupi dovoljan broj potpisa, svi će mediji biti upoznati s rezultatom inicijative", rekla je organizatorica akcije.

Na pitanje kako putuje ta peticija, odgovorila je: "Pa taksijem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201006180546006 arti-201006170563006 arti-201005180547006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo