MJESTA JE SVE MANJE / Večeras je na redu posljednja audicijska epizoda 'Superstara': Tko će uloviti svoju kartu za recall?

Image
Foto: RTL

O kome je riječ i tko je sve uspio proći u iduću fazu natjecanja, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u, u posljednjoj audicijskoj epizodi 'Superstara'

4.11.2023.
17:57
RTL
VOYO logo

Večeras od 20.15 sati na RTL-u nova skupina talentiranih mladih glazbenika iz cijele regije pokušat će osvojiti žiri 'Superstara' svojim vokalnim sposobnostima, emocijom i plesnim pokretima.

Mjesta u recallu, idućoj fazi natjecanja u koju prolaze samo oni najbolji koji su od žirija dobili četiri ili tri DA, sve je manje jer na rasporedu su zadnje audicije pa će svi oni morati ostaviti srce na pozornici i dati svoj maksimum kako bi od Severine, Nike, Tončija i Filipa zaradili toliko željene pohvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlične atmosfere u studiju i smijeha ni ovaj put neće nedostajati, a najraspoloženija za zabavu ponovno će biti Severina koja će svoje kolege iz žirija nekoliko puta podići na noge kako bi zajedno zaplesali na energične nastupe sjajnih kandidata.

Image
Foto: RTL

Žiriju će se, između ostalih, predstaviti organizator vjenčanja i mladi reper iz Sesveta koji je dosad napisao već 300 pjesama, Dubrovkinja koja će emotivnu izvedbu posvetiti pokojnom djedu, konobar i tiktoker iz Iloka, tamburaš ''zarobljen'' u tijelu funkera, ali i mlada pjevačica iza koje je već sedam izdanih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tončija Huljića šokirat će i 29-godišnji mladić koji će u studio ući vrlo samouvjereno i predstaviti im se svojim dubokim glasom, a zatim ih razoružati svojim falsetom i romantičnom izvedbom RNB hita.

''Očekivao sam da dođeš ovdje i počupaš drvo rukama, a onda se dogodi medo koji to lagano, slatko…'' poručit će mu Tonči u čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Žiri neće ostati nimalo ravnodušan ni na nastup najmlađe kandidatkinje večeri, 15-godišnjakinje koja će savršeno otpjevati hit Marije Šerifović i dokazati da iskrene emocije i ranjivost ne moraju imati baš nikakve veze s godinama.

''Nevjerojatno, tako mlado biće, a tako zreo vokal, zrela interpretacija'', pohvale će se samo nizati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Voljela bih te slušati i pratiti tvoj rad'', poručit će oduševljena Severina, nakon što je djevojka počasti i a capella izvedbom njezine pjesme.

O kome je riječ i tko je sve uspio proći u iduću fazu natjecanja, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u, u posljednjoj audicijskoj epizodi 'Superstara'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo