VARAŽDINSKI GRADONAČELNIK IVAN ČEHOK POSLAO PISMO POTPORE WUHANU: / 'Želimo da krizu izazvanu virusom što prije prevladate'

Image
Foto: Profimedia/Pixsell

Varaždinski gradonačelnik poslao je pismo potpore dužnosnicima grada Wuhana, izvorišta epidemije koronavirusa te prijateljskog grada Varaždina

6.2.2020.
15:45
Profimedia/Pixsell
VOYO logo

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok poslao je pismo potpore kolegama u kineskom gradu Wuhanu te tako otkrio slabo poznati podatak da su ta dva grada u prijateljskim odnosima. Sve je počelo 2015. kada je izaslanstvo iz Wuhana posjetilo Varaždin, a među njima je bilo i tridesetak gospodarstvenika, doznaje Večernji. Čehok je pismo napisao kako bi ih podržao u borbi protiv koronavirusa.

"Dragi prijatelji u partnerskom gradu Wuhanu, srdačno vas pozdravljamo te upućujemo pismo solidarnosti i podrške svim građanima prijateljskog grada Wuhana. Svakodnevno pratimo što se događa u Vašem gradu duboko i iskreno zabrinuti za građane i njihovo zdravlje. Izražavamo duboku sućut obiteljima čiji su članovi podlegli bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo da najnoviji događaji u Vašem gradu imaju velik utjecaj na kvalitetu življenja svih građana. Međutim, uvjereni smo da će napori koje ulažete u suzbijanje epidemije vrlo brzo donijeti dobre rezultate te da će se građani Wuhana moći vratiti svojem uobičajenom načinu življenja.

Gradovi Varaždin i Wuhan postali su prijateljski gradovi 2015. godine. Želja nam je obogatiti tu suradnju novim sadržajima. U tom smislu želimo da krizu izazvanu virusom što prije prevladate te vam želimo puno uspjeha", poručio je Čehok Kinezima u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo