'treba biti ponosna' / Vanđelić se prisjetio napada na djevojke u tramvaju: 'Neka mi se jave roditelji maloljetnice, nagradit ću je'

Image
Foto: Video nadzor / PU zagrebačka

Predsjednik stranke Republika Damir Vanđelić prisjetio se incidenta iz rujna u kojem je muškarac napao dvije djevojke u tramvaju

13.1.2024.
14:45
Video nadzor / PU zagrebačka
VOYO logo

Predsjednik stranke Republika Damir Vanđelić objavio je na svojoj Facebook stranici objavu vezanu za slučaj koji je punio medije u rujnu prošle godine, piše Danas.hr.

"Izgradimo kulturu ponosa i srama. Maloljetnica koja je nakon fizičkog napada na 22-godišnjakinju pokušala intervenirati, dobila dva udarca u glavu od 46-godišnjeg muškarca pa izbačena iz tramvaja, za mene je heroj i treba na to biti ponosna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog incidenta dijelila se fotografija počinitelja koji je na kraju i pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLICIJSKA ISTRAGA /

Uhićen manijak iz tramvaja: Vrijeđao i napao putnice, jednu dvaput udario u lice

Image
POLICIJSKA ISTRAGA /

Uhićen manijak iz tramvaja: Vrijeđao i napao putnice, jednu dvaput udario u lice

Vanđelić u svojoj objavi hvali maloljetnicu koja je pokušala zaustaviti muškarca u napadu na drugu djevojku, te je i sama fizički napadnuta. Vanđelić poručuje, neka se roditelji maloljetnice jave njemu i on će je nagraditi.

Manijak napao dvije djevojke

Podsjećamo, riječ je o 46-godišnjaku koji je 2. rujna prošle godine oko 22:30 sati tijekom vožnje u tramvaju došao u verbalni sukob s putnicima, a onda je 22-godišnju djevojku uhvatio za ruku, naglo povukao s tramvajskog sjedala i srušio na tlo. Ona je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna maloljetnica pokušala ga je upozoriti na neprimjereno ponašanje, a on joj je tada došao, dva puta je udario u lice i pri tome oštetio naočale. Tramvaj se zaustavio, a 46-godišnjak je tu djevojku gurnuo na ulicu, prišao do nje, uzeo mobitel i bacio u izlog. Maloljetnica je lakše ozlijeđena, pomoć joj je pružena u KBC Zagreb, a materijalna šteta zbog mobitela i naočala iznosi oko 500 eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandal i nasilje u tramvaju broj 5. Snimka ZET-ovke koja je ošamarila mladića šokirala javnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo