'neugodno iznenađen' / Milanovića pitali o Dumboviću, on govorio o Banožiću. 'Seks afera u Splitu? Gadi mi se'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Govorio je i o zrakoplovima za protupožarnu sezonu, o BiH, inflaciji

15.6.2022.
13:01
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Zoran Milanović u Sisku je održao sastanak sa sisačkom gradonačelnicom i predsjednikom Udruge HVIDR-a Grada Siska. Nakon toga odao je počast poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

Govorio je o inflaciji, a potom prokomentirao Dumbovića. "To je slično kao što je Banožić radio, što se štete tiče. Pa čekamo sad kakav će biti njegov slučaj", tvrdi. Ne šokira ga, kaže ali ga neugodno iznenađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako mu se gadi seks afera u Splitu, ne ljudi, ali sve to zajedno, ističe.

Upitan oko protupožarne sezone kaže kako su odgovornost Vlade i ministra Banožića protupožarni avioni. Kaže kako situacija nije tako loša te da to nije jednostavna stvar. "Hrvatska je po broju protupožarnih aviona, velikih kanadera koji se više ne proizvode, jedna od najbolje opskrbljenih država s obzirom na broj stanovnika, područja, rizika od opasnosti od velikih i teško kontroliranih ljetnih požara. Zadnje dvije, tri godine se u protupožarnoj zaštiti dosta napravilo", ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je dalje o BiH pa zaključio kako te države ne bi bilo bez hrvatske vojske.

Napad na Škulić

Kaže kako Vesnu poznaje godinama, ali da ne zna za slučaj. Tvrdi kako bi u Hrvatskoj bilo cinično da kaže da se treba istražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno se vraća na Dumbovića pa se pita zašto Banožić nije ispitan. "Idemo raditi. Oslobodite čovjeka ili da se dela", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo