TV PREMIJERA 'PREDATOR(A)' / Uživajte u nastavku kultnog filmskog serijala

Plaćenici, ubojice, zatvorenici, vojnici, pobunjenici – na Zemlji nema jačih i opasnijih osoba od njih, no uskoro će među predatorima pronaći više nego dostojne protivnike. Film 'Predatori' prikovat će vas večeras od 22 sata u ekrane RTL Televizije.

22.11.2013.
9:37
VOYO logo

Na Zemlji su lovci, a ovdje postaju lovine.

Plaćenik Royce (Adrien Brody), meksički gangster Cuchillo (Danny Trejo), veteranka izraelskih vojnih snaga Isabelle (Alice Braga), masovni ubojica Stans (Walton Goggins), ruski specijalac Nikolai (Oleg Taktarov), član RUF-a na Sijera Leoni, Mombasa (Mmahaershalalhashbaz Ali) te smrtonosni mačevalac Yakuza Hanzo (Louis Ozwaza Changchien) naoružani su do zuba i spremni za krvavi obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima nalazi se Edwin (Topher Grace), nekoć istaknuti fizičar kojemu je propala karijera nakon skandala, a pridružuju im se i Noland (Laurence Fishburne), snalažljiv čovjek, koji je nekako uspio preživjeti na surovoj planeti punoj predatora.

Na oduševljenje svih obožavatelja Mettalice nedavno je u kinima po cijelom svijetu bila prikazana nadrealna glazbena avantura Metallice Nimróda Antala - „Metallica Thorugh The Never“, koja je odlično prihvaćena i koja je pokazala da je Metallica i dalje jedan od najpopularnijih rock bendova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko godina ranije isti redatelj snimio je „Predatore“ koje ćemo večeras gledati te je vjerojatno da je slavom „Predatora“ zaradio povjerenje Metallice. Dakle, „Predatori“ su novi nastavak Predator franžize, koji se klanja nasljeđu popularnog filmskog serijala, ali ujedno nudi novosti i osvježenja.

U glavnoj ulozi pronaći ćemo poznatog Adriena Brodyja i Laurencea Fishburnea, ali tu je niz drugi sjajnih glumaca koji su perfektno odradili svoj posao - Topher Grace („That '70s Show“), Alice Braga („City of God“, „Elysium“), Walton Goggins („Django Unchained“), Oleg Taktarov („National Treasure“) i Danny Trejo („From Dusk Till Dawn“, „Machete“), u ovom spektaklu producenta Roberta Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo