UŽAS KOD SLAVONSKOG BRODA / Djevojčica (15) neoprezno prelazila prugu, udario ju je vlak i odbacio i nekoliko metara dalje

Image
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL

S teškim ozljedama prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na liječenju, javljaju iz PU brodsko-posavske

27.12.2023.
16:29
Ivica Galovic/ PIXSELL
VOYO logo

Na željezničkom stajalištu u Zadubravlju, 26. prosinca oko 17:25, vlak je udario, a potom više metara odbacio djevojčicu (15), piše Danas.hr.

Djevojka je ranije izašla iz istog vlaka, no dok je neoprezno prelazila prugu, zahvatio ju je bočnim dijelom. S teškim ozljedama prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na liječenju, javljaju iz PU brodsko-posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na željezničkom stajalištu u Zadubravlju, dana 26. prosinca oko 17:25, djevojčicu (r. 2008.), koja je prethodno izašla iz putničkog vlaka i neoprezno prelazila željezničku prugu, bočnim dijelom je udario teretni vlak i odbacio više metara. Ozlijeđenoj djevojčici je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.

Tijekom trajanja očevida u vremenu od 17:33 do 18:55 promet je bio zatvoren južnim kolosijekom željezničke pruge, dok je od 17:33 do 20:15 bio zatvoren i sjevernim kolosijekom. Policijski službenici o navedenom događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu", piše PU brodsko-posavska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Kolegica Nikolina je spriječila tragediju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo