Uz skupljanje praznih boca, razvija se još jedan 'biznis'

Tisak i Konzum otvorili su 15 novih lokacija za otkup starog papira u dućanima Super Konzuma u Zagrebačkoj županiji.

29.11.2013.
6:48
VOYO logo

Poručuju da je papir vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a otkupljuju ga po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira.

Ponovno oživljavanje skupljanja starog papira, koje je bilo aktualno u proteklim desetljećima, uz prazne boce, građanima bi moglo postati dodatni izvor prihoda. U obzir dolaze novinski papir, leci, časopisi i katalozi koje prije predaje treba sortirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodavači papira dobivaju potvrdu o otkupu koju mogu unovčiti na kioscima Tiska u roku od 72 sata. Ograničenje je 150 kilograma papira po osobi u jednom danu.

Nove lokacije za otkup

Nove lokacije za otkup su dućani u Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Vrbovcu, Dugom Selu, Ivanić Gradu te u Zagrebu na Črnomercu, u Dankovečkoj, Vukovarskoj, Sarajevskoj, Dupcu, Španskom, Botincu i Sesvetama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo