najveća diva hrvatske scene / 'Uvijek sam jako mlada. Cijeli svijet je moj'

Zašto misli da je još mlada, na koji je način Karlo još uvijek prisutan u njezinu životu i kakav glazbeni zaokret priprema, Josipa Lisac je ispričala kamerama Exkluziv Tabloida!

17.4.2014.
17:42
VOYO logo

Josipa Lisac je jedinstvena i neponovljiva. Upravo takvu vidjet ćete je i u našem inervjuu. Zašto misli da je još mlada, na koji je način Karlo još uvijek prisutan u njezinu životu i kakav glazbeni zaokret priprema, doznat ćete upravo sad.

"Ono što sam učinila kroz svoj glazbeni svijet, ta glazbena baština koju sam kroz godine stvorila, jest na ponos diskografskim kućama. Imam vrlo lijepe odnose s glazbenicima. Imam izuzetne, ne mogu baš reći publiku, prijatelje. Meni je bitan jedan susret s osobom koja će mi reći: 'Vaša pjesma mi je promijenila život'", rekla je Josipa govoreći o svojoj dugoj i uspješnoj glazbenoj karijeri.

Upitana kada razmišlja o prošlosti koja su joj sjećanja najdraža i u koje razdoblje svog života bi se najradije vratila, pjevačica je odgovorila: "Ne volim pojam 'sjećanje'. Nemam razlog za vraćati se, ja živim sve to vrijeme. Ja sam sve to - ja sam cijelo vrijeme i mlada djevojčica i mlada djevojka".

"Zašto biti lažno skromna? Ja sam uvijek jako mlada. Cijeli svijet je moj. Upravo sam i sada u jednoj jako mladnoj suradnji", dodala je.

"Uvijek kada pričam o Karlu, uvijek to bude duhovito jer je on uvijek bio duhovit i šarmantan. Osjećam da je njegov duh uvijek prisutan cijelo vrijeme. Tako sam to posložila u svom srcu", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diva Josipa Lisac ima zanimljivo viđenje hrvatske estrade.

"Estrada bi trebala biti nešto veselo i zabavno. Estrada nije to kako je kod nas realizrano. Po tome, ja nisam estradna radnica. A glazbeni nivo je kakav se uredi u ovom društvu i svi smo odgovorni za to. Pa čak i ja. Ali i ja sam mrvica, ali mrvica po mrvica... Strašno mi je kad netko sam za sebe kaže da je umjetnik. Ja nikada za sebe ne kažem da sam umjetnica, nego da se trudim dotaknuti taj hram umjetnosti", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo