Usred Zagreba objesili transparent 'HDZ mafija'

'HDZ se uvukao u svaku poru društva, svaku instituciju su korumpirali i razorili. A i dalje nas pokušavaju uvjeriti kako su obični političari. Neće proći.

19.5.2011.
10:39
VOYO logo

Aktivisti Društvene mreže građana u noći sa srijede na četvrtak nastavili su svoju akciju postavljanja transparenata. Nove su postavili u Aveniji Dubrovnik i u Savskoj ulici.

"HDZ-ova mašinerija potpomognuta Bandićevim slugama/satelitima nastavlja marljivo skidati transparente koje brojne gerilske skupine postavljaju po našem gradu, ali mi im i noćašnjom akcijom poručujemo da ćemo tražiti i pronalaziti uvijek načina da iskažemo svoj stav te svoje zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranka Kosor nastavlja predvoditi organizaciju HDZ uz šminkanje stvarnosti navodnom borbom protiv korumpiranih elemenata. S obzirom kako je osobno došla do stana, s obzirom da su moćnici u njenoj stranci Božidar Kalmeta, Vladimir Šeks, Darko Milinović itd... (da ne spominjemo Sanaderovu izmišljotinu Gordana Jandrokovića). Nema smisla da popisujemo sav vrh HDZ-a", navode u priopćenju.

Poručuju da će i dalje vladajuću stranku konstantno podsjećati da su nepoželjni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HDZ se uvukao u svaku poru društva, svaku instituciju su korumpirali i razorili. A i dalje nas pokušavaju uvjeriti kako su obični političari. Neće proći. Znamo da je riječ o mafiji koja nas je pljačkala sve ovo vrijeme i nećemo im dozvoliti da nastave po istom principu bez stvarnoga otpora, kakav im inertna oporba očito ne zna ili ne želi pružiti", poručili su aktivisti Društvene mreže građana.

Vezani članci:

arti-201105110024006 arti-201105180093006 arti-201105090048006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo