Uspješno operiran mladić kojeg je prevozio helikopter

Mladić iz Širokog Brijega, zbog kojeg je helikopter slijetao na travnjak mostarskog stadiona, uspješno je operiran u KBC-u Zagreb.

15.8.2010.
22:36
VOYO logo

Šesnaestogodišnji mladić J.Č. iz Širokog Brijega, kojeg je helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva a potom i vladin zrakoplov u subotu navečer prevezao iz Mostara za Zagreb, uspješno je operiran. Dežurna liječnica u KBC-u Zagreb dr. Adanić potvrdila je za 24sata da je mladić stabilno, te dodala kako se nalazi na respiratoru.

arti-201008150013006Njegova drama počela je u subotu ujutro kad je osjetio da ne može pričati i da mu je ukočena lijeva strana lica. Kako mu u širokobriješkoj bolnici nisu mogli pomoći prebacili su ga u bolnicu u Mostar, međutim liječnici su ondje zaključili da mladić mora na hitnu operaciju koju ne mogu izvesti u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prijevoz automobilom nije dolazio u pomoć, zatražili su pomoć političara. Hrvatski državni vrh odmah je odobrio polijetanje vladina zrakoplova, no on zbog prekratke piste nije mogao sletjeti u Mostar. Stoga je ondje krenuo helikopter HRZ-a. Kako je bolnica u blizini stadiona, travnjak je bio jedino mjesto gdje je mogao sletjeti.

Na čudo svih posjetitelja tamošnje utakmice Slavija - Zrinski to se i dogodilo. Mladić je iza 21 sat navečer stigao na splitske Firule, a potom je vladinim zrakoplovom prebačen u Zagreb, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajevi slijetanja helikoptera na nogometne stadione pamte se samo tijekom Domovinskog rata.

Prethodni članak:

arti-201008150013006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo