USPJEŠNA PODUZETNICA: / Most se pohvalio velikim pojačanjem uoči novih izbora

Image
Foto: Maja Prgomet / Studio Tes

Na predizbornim listama Mosta na parlamentarnim izborima naći će se i 32-godišnja poduzetnica Ivana Ninčević.

8.8.2016.
16:34
Maja Prgomet / Studio Tes
VOYO logo

Predsjednica Poduzetničkog centra Solin Ivana Ninčević veliko je pojačanje Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima i to najvjerojatnije u X. izbornoj jedinici, gdje Most očekuje izvanredne rezultate.

Kako navode u Mostu, Ninčević je zbog svog iskustva s povlačenjem EU sredstava, već uključena u saborske timove koji se bave natječajima i EU fondovima. Inače, ta 32-godišnjakinja je uz Poduzetnički centar Solin pokrenula i Poduzetnički kamp koji je već iznjedrio mladu poduzetničku zvijezdu Ivana Mrvoša i njegove "pametne klupe", teteam Lucky4You s mobilnim interpretacijskim centrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zanima me rad i razvitak, a ne političke prepirke'

"Politički sam se aktivirala jer ova zemlja ima toliko potencijala, samo joj nedostaje profesionalaca koje zanima isključivo rad i razvitak, a ne političke prepirke", riječi su kojima je svoje pridruživanje Mostu obrazložila Ivana Ninčević.

Prema riječima jednog od lidera Mosta Ivana Kovačića, poduzetnice poput 32-godišnje Solinjanke ta politička opcija želi u svojim redovima jer oni znaju što nedostaje u njihovim područjima i kako iskoristiti sve prilike za inovacije i napredak. Ujedno mladima pritom pokazuju da u Hrvatskoj mogu ostvariti svoja nastojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HDZ /

izgubio Vrgorac, pobijedila Nezavisna lista mladih

Image
HDZ /

izgubio Vrgorac, pobijedila Nezavisna lista mladih

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo