nabavljanje uređaja za magnetsku rezonanciju /

Uspješna akcija: Za varaždinsku Opću bolnicu prikupljeno više od 60 tisuća kuna!

Image
Foto: Varazdinski.hr

Nakon humanitarnog koncerta 'Dar za eNeMaR' održanog u rujnu, ovo je bila druga uspješna akcija za Opću bolnicu Varaždin, točnije, nabavku uređaja za magnetsku rezonancu.

15.12.2016.
13:24
Varazdinski.hr
VOYO logo

- Izuzetno mi je zadovoljstvo informirati vas da je humanitarna akcija 'Krug svetog Nikole' uspjela. Okupili smo veliki broj šetača i trkača, a vladala je izuzetno pozitivna atmosfera. Na utrci i šetnji sudjelovalo je više od 1500 građana iz cijele županije, pa čak i iz nekih drugh dijelova zemlje - istaknuo je Nenad Milijaš, ravnatelj Studentskog centra na konferenciji za medije na kojoj su se iznijeli rezultati akcije.

- Sakupili smo oko 70 tisuća kuna, što nas je iznenadilo. Osim iznosa od startnina, dio kotizacije platio je Studentski centar i donirao 30 tisuća kuna tako da smo zadovoljni akcijom. Dječjem odjelu je donirano 20 tisuća kuna, dok je preostali iznos namijenjen nabavci uređaja - dodao je Milijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ovo je druga uspješna akcija s ciljem nabavljanja uređaja za magnetsku rezonanciju za potrebe bolnica sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Ovaj iznos od 45 tisuća kuna pridružit ćemo humanitarnom računu koji je otvoren pri Društvu Crvenog križa za cjelokupnu namjenu nabavke uređaja - istaknula je Sanja Zember, ravnateljica varaždinske Opće bolnice.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike