VELIKA INVESTICIJA /

Uskoro kreću radovi na obnovi željezničkog kolodvora u Krapini

Image
Foto: Zagorje International

'Kada se radovi dovrše putnici će imati puno bolje uvjete boravka u prostorijama kolodvora za vrijeme čekanja vlaka', kazao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović

24.10.2024.
10:31
Zagorje International
VOYO logo

Uskoro kreće obnova zgrade željezničkog kolodvora u Krapini. Završen je postupak javne nabave za natječaj koji je raspisala tvrtka HŽ INFRASTRUKTURA d.o.o., a posao izvođenja radova na zgradi željezničkog kolodvora, u vrijednosti od 272.181 eura bez PDV-a, dobila je tvrtka TA-GRAD d.o.o. čija je ponuda ocijenjena kao najpovoljnija, javlja Zagorje International.

"Rekonstrukcija, odnosno obnova i uređenje kolodvorske zgrade u Krapini, podrazumijeva uređenje kompletnog pročelja i unutrašnjosti objekta. Kada se radovi dovrše putnici će imati puno bolje uvjete boravka u prostorijama kolodvora za vrijeme čekanja vlaka. Osim toga, uređenjem objekta, odnosno pročelja, bit će ljepša i vizura tog dijela grada. Nakon što prođu žalbeni rokovi, ako neće biti žalbi, sklopit će se ugovor s izvođačem, pa bi i sami radovi uskoro mogli početi", kazao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović koji je zadovoljan što kreće još jedna velika investicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je samo dio velikih projekata koji su realizirani ili su u realizaciji što se tiče prometne infrastrukture, bilo da se radi o željeznici ili cestama. Podsjećam da su nedavno otvorene ponude za nastavak gradnje brze ceste od Zlatar Bistrice prema Mariji Bistrici. Sve su to projekti čija se ukupna vrijednost mjeri u stotinama milijuna eura", zaključio je Gregurović.

Podsjetio je da su u tijeku i radovi u okviru treće faze izgradnje državne ceste Zabok – Krapina, točnije dionice od Velike Vesi do Krapine, u duljini od 2,36 kilometra i vrijednosti od oko 7,7 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamičko kreiranje cijena određuje koliko ćete platiti ski pass, kartu za koncert, ali i burek:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike