UREDNIKU NEWS BARA PRIJETILI SMRĆU: / 'Poslije predsjedničine reakcije na prijetnje novinarima kao da je cijela stvar legalizirana'

Image
Foto: N1

N1 neslužbeno doznaje da je kriminalističko istraživanje prema prijavi Domagoja Zovka u tijeku.

21.8.2018.
11:28
N1
VOYO logo

Urednik satirične emsiije News Bar DomagojZovak gostovao je danas u Novom danu N1 televizije povodom prijetnje smrću koju je dobio prošlog tjedna.

Nakon emisije koja se bavila obljetnicom VRO Oluja, primio je poruku: "I ti ćeš dobiti u potiljak, kunem se". Uz to, Zovak je primio i raspored vožnje autobusa kojim se godinama vozio u posjet obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo se naviknuti da ljudi kad vide nešto što im se ne sviđa - napišu prijetnju smrću. To je valjda postalo normalno. Ljudima šale zasmetaju i tako reagiraju. Poslije predsjedničine reakcije na prijetnje novinarima Indexa kao da je cijela stvar legalizirana. Sad ćemo se tako ophoditi s novinarima?", upitao je Zovak u Novom danu.

Kaže da je ophođenje policije prema njemu bilo na nivou. "Bili su ljubazni i saslušali me. Nemam baš iskustva s policijom. Često sam u emisiji kritičan i prema policiji, ali vjerujem da će dati sve od sebe i obaviti svoj posao", kaže Zovak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije nisu otkrili puno detalja o istrazi. N1 tek neslužbeno doznaje da je kriminalističko istraživanje prema prijavi Domagoja Zovka u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo