Ovi klinci jednostavno rasturaju /

Upoznajte supertalentirane male genijalce: lumenicu Mariju, karataša Marka i Matildu kojoj su strast skokovi u vodu!

Umovi aktera naše iduće priče oduševili su nas! Upoznajte super-talentirani tri M - lumenicu Mariju, karataša Marka i Matildu kojoj su strast skokovi u vodu. Ovi klinci jednostavno rasturaju

18.11.2015.
21:18
VOYO logo

Iako joj je samo osam godina Marija Hržić brza je i žestoka kada je računanje u pitanju! I dok vama savjetujemo da uzmete papir i olovku - ovo čudo od djeteta za dvostruki diktat - odnosno rješavanje istovremeno čak dva zadatka - koristi samo svoj mozak i prstiće - vještinu koju je naučila na Brainobrainu! 

I dok Marija već množi i djeli višeznamenksaste brojeve, njezini prijatelji iz drugog razreda koji pohađa - tek su na zbrajanju dvoznamenkastih! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored brzine - koncentracija je  upravo jedna od glavnih Marijinih odlika. Takve odlike krase i osmogodišnjeg Marka Fileša iz karate kluba Kaptol - koji je osvojio sve što se osvojiti da! Ovaj prvak Hrvatske i grada - najbolji je u izvođenju kata - i to onih MAJSTORSKIH!

Najbolja u skokovima u vodu u svome uzrastu je i devetogodišnja Matilda Šrbec iz kluba Dive. Prvakinja je grada Zagreba,  brončana na  međunarodnom skakačkom mitingu, a na nedavno održanom međunarodnom natjecanju Alpe Adria u Zadru osvojila je zlatnu medalju. Ta mala prvakinja ima svoj poseban ritual!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali genijalci uz velike uspjehe koje su ostvarili -  i dalje su vesela  i razirana djeca koja mogu i puno starijima biti uzori i ideali! Jer put do uspjeha i njima je pun trnja! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo