'SULEJMAN' JE ODLUČIO / Upoznajte novu sultaniju Hurem!

Image
Foto: medyabey.com

Producenti najraskošnije turske serije 'Sulejman Veličanstveni' odlučili su da će ulogu Hurem, nakon što je Meryem Uzerli odustala zbog bolesti, preuzeti iskusna turska glumica Vahide Gördüm.

20.6.2013.
15:09
medyabey.com
VOYO logo

Nakon što je glumica Meryem Uzerli zbog 'istrošenosti' odustala od daljnje snimanja, nagađalo da će ulogu Hurem u popularnoj seriji ' Sulejman Veličanstveni' preuzeti Gulcin Santircioglu.

Producenti najraskošnije turske serije su se na kraju ipak odlučili za iskusnu Vahide Gördüm koja je več jučer navečer pojavila u finalnoj epizodi treće sezone 'Sulejmana Veličanstvnog'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: habercorlu.com

"Osjećam se počašćenom i nadam se da će i publika uživati u nastavcima serije", rekla je 48-godišnja turska glumica tamošnjim medijima.

Image
Foto: habercorlu.com

Zbog velikih prosvjeda koji se odvijaju u Turskoj, međutim, nije sigurno kada će se uopće početi snimati novi nastavci. Pogotovo ako se zna da je jedan od najistaknutijih prosvjednika u Istanbulu sam 'Sulejman' glavom i bradom, odnosno glumac Halit Ergenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Inače, glumica Meryem Uzerli, koja je dosad tumačila ulogu Hurem, ali je zbog bolesti odustala od daljnjeg snimanja, priopćila je da boluje od 'burnout' sindroma (profesionalno je potrošila), te se vratila u Njemačku gdje i živi.

Image

Gledatelje RTL Televizije podsjećamo da će od jeseni moći pratiti nove nastavke popularne serije 'Sulejman Veličanstveni', a u samo finalu treće sezone nakratko će ugledati i Vahide Gördüm kao novu Hurem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo