slatko-slana grupa / Upoznajte nove nade glazbenog neba!

Upoznajte novi bend na hrvatskoj glazbenoj sceni! Zovu se Praline & Fast Food, za sebe kažu da su prava slatko-slana grupa, a u njihovu spoju jazza, funka i popa sudjeluje i Romana Pavliša, nekadašnja natjecateljica showa Hrvatska traži zvijezdu. Kako se naša glazbena nada snašla u ovom deveteročlanom bendu, pogledajte u prilogu!

11.6.2013.
18:09
VOYO logo

Još se jedna RTL-ova zvijezda sjajno snašla nakon showa Hrvatska traži zvijezdu!

Osebujna Romana Pavliša, koja je u trećoj sezoni pozornost plijenila neobičnim stilom i jakim glasom, postala je sastavni dio grupe Praline & Fast Food, sasvim neobičnog benda koji je internetsku zajednicu ovih dana uveselio spotom za pjesmu Ljubav je boja.

"Mi smo počele pjevat u crkvi, pjevale smo dugo skupa, i onda me pozvala da pjevam u Pralinama. Imam isksutva s HTZ-om, ali puno ljepše mi je ovakvo iskustvo u bendu", rekla je Romana Pavliša.

Povijest ovog šarenog benda je više nego zanimljiva. Nastao je spajanjem grupa Praline & Fast Food, a svemu je, naravno, kumovala ljubav.

"Ja i Marin smo se zaljubili. Ja sam pjevala u Pralinama, on je imao bend i naravno, zahvaljujući tome, ali i tome što smo imali slične poglede prema glazbi i prema onome što želimo, nastao je bend Praline & Fast Food", pojasnila je Helena Hraščanec.

"Zapravo u bendu postoji bračna veza koja je sastavni dio priče, ljubav je ona koja pokreće stvari, tako je i dio pokretačkog mehanizma ovog benda", dodao je Marin Hraščanec.



Ovih su dana izdali drugi studijski album s deset autorskih pjesama, a kritičari su ih već prozvali jednim od najboljih novih bendova. Više nego solidan rezultat višemjesečnog boravka u studiju.

U grupi ih je devet, pa se postavlja logično pitanje – mogu li u ovo krizno doba u tako bogatom glazbenom sastavu uopće živjeti od nastupa?

"Mi to prije svega radimo iz nekog zadovoljstva, jednostavno volimo se nać skupa, mislim da je to najbitnije trenutno", istaknula je Romana.

Njihov neobičan spoj jazza, funka i popa već je oduševio kritiku, a sad je red na slušateljima. Bacite oko i otvorite uši, Praline & Fast Food to doista zaslužuju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo