glasine se pokazale točnima / Upoznajte kapetanicu Marvel: oskarovka Brie Larson osigurala trenutno najpoželjniju ulogu u Hollywoodu

Image
Foto: Twitter

Mjesecima se nagađalo da bi superheroj iz Marvelova stripa mogla biti upravo Larson, a sada je informacija potvrđena

25.7.2016.
13:55
Twitter
VOYO logo

Glasine su točne, šefovi studija Marvel Cinematic Universe izabrali su Oscarovku Brie Larson za ulogu Carol Danvers, pilotkinje ratnog zrakoplovstva koja je doživjela nesreću i u kojoj je njezin DNK poprimio karakteristike izvanzemaljskog, piše britanski Telegraph. 

Dvadesetogodišnja glumica vrlo je zadovoljna jer je dobila jednu od trenutačno najtraženijih uloga među holivudskim glumicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljenje je podijelila s obožavateljima na svojem Twitter profilu. Ispod fotografije je tweetala: "Zovite me kapetan Marvel."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o prvome filmu studija Marvel, a njegovi šefovi informaciju su objavili u subotu na najvećem sajmu stripa u San Diegu. 

Mjesecima se nagađalo da bi superheroj iz Marvelova stripa mogla biti upravo Larson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio je najavio snimanje filma o kapetanu Marvelu još 2014., uz informaciju da će glavnu ulogu igrati žena. Junakinju sa supermoćima gledatelji će na velikim ekranima moći vidjeti 2019.

Brie Larson je Oscara za najbolje žensko glumačko ostvarenje 2016. dobila za ulogu u emotivnom trileru "Soba" o majci i sinu zarobljenima u prostoriji od devet četvornih metara bez prozora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo