'POLITIKA RETARDIRANE VLASTI' / Uoči neradnog vikenda, vlasnik splitskog dućana poslao poruku turistima: 'Dragi kupci, naša Vlada puna je majmuna. Dobro došli u Hrvatsku'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Objava je izazvala brojne reakcije i komentara

7.8.2023.
10:41
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Na vratima jednog splitskog dućana stajala je poruka posvećena turistima uoči praznika i neradne nedjelje. U Facebook grupi Udruga Glas poduzetnika - mjere i reforme za Hrvatsku 2.0 osvanula je anonimna objava jednog člana koji je fotografirao izlog prodavaonice. Poruku donosimo u cjelosti:

"Dragi kupci, naša Vlada puna je majmuna koji sve pretvaraju u kaotičnu džunglu pa je naša mala trgovina danas zatvorena (kao i većina trgovina u Hrvatskoj). Pridržavamo se odluke te ćemo provesti dan na plaži i jesti banane i majmunirati se kako bi odali počast Vladi (u slučaju kiše ćemo piti doma ili u kafiću, u svakom slučaju ćemo se majmunirati). Naša trgovina ovisi o turizmu pa je stvarno idiotski zabraniti nam rad za vrijeme sezone. Ali, hej… dobro došli u Hrvatsku!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je izazvala brojne reakcije i komentare pa je tako jedna gospođa otkrila da je i ona turistima svoje prodavaonice ostavila poruku. Fotografirala je vrata na kojima je zaljepljen papir s riječima: "5.08. zatvoreno. Politika retardirane vlasti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, jedan od komentara usporedio je ovu situaciju s božićnim razdobljem: "Ovo je slično kao da za advent zabraniš kućicama da rade na Badnjak i Božić!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo