filip stiže u kolovozu / Unatoč dijagnosticiranom sterilitetu, Ivana se nije predala i sada je trudna!

Ivani su prije nekoliko godina dijagnosticirali sterilitet i priopćili joj da nikad neće moći imati djece. Nije se predala. Teškoj dijagnozi usprkos sa svojim se suprugom odlučila na umjetnu oplodnju. I nakon nekoliko neuspješnih pokušaja - upalilo je. Ivana je trudna

2.6.2015.
17:37
VOYO logo

"Saznati u tridesetoj, dobiti dijagnozu steriliteta je neizmjerno šokantno, jer tada tvoja želja za djetetom dostiže svoj maksimum", kazala je Ivana Crnković, trudnica.

Tako Ivana opisuje svoj osjećaj nemoći u videu kojeg je snimila prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ćete kao ja završiti na operaciji, oporavljati se tjednima i onda opet razočarati. To je ono što je najgore", dodaje Ivana.

Danas je u 28. tjednu trudnoće. U kolovozu će se roditi Filip. Nakon što joj je odstranjen jajovod i nakon četiri pokušaja umjetne oplodnje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kamere staje kako bi poručila svim ženama koje su u situaciji kao ona da nisu jedine i da ima nade. 

"Ženama je uglavnom neugodno o tome pričati, a postoje ljudi koji osuđuju sam proces IVF-a. Osuđuju do te mjere da ga nazivaju grijehom. Za dva mjeseca postat ću mama i jako sam zahvalna na tome", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko nema pravo čeprkati po njenoj sreći izjavama da umjetna oplodnja po nekim višim zakonima nije ispravna jer nema ništa ispravnije od novog života kojeg će Ivana i njezin suprug prigrliti svim svojim bićem.

Nšu magazinsku emisiju 'Sve u šest' možete pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo