poljud okupirali stranci / Ultra Europe lansirao Split u svjetsku party meku!

Split se ovog vikenda uspio upisati u listu najpopularnijih partijanerskih zona na svijetu. Čak 70.000 ljudi u dva dana protutnjalo je Poljudom, gdje se na pozornici Ultra Europe festivala izmijenilo oko 40 najpoznatijih svjetskih DJ-a.

15.7.2013.
18:16
VOYO logo

Ultra Europe festival otplovio je iz Splita, no za sobom je ostavio dubok trag. Najveći ljetni party na svijetu prodrmao je hrvatsku obalu, a uz veliku zaradu, donio je Lijepoj našoj novi svjetski partijanerski ugled.

Svoj povratak na ovaj najveći svjetski festival elektronske glazbe obećali su se vratiti gotovo svi, jer čini se da je Split dobio licencu ovoga branda na pet godina.

"Ovo mi je najbolji provod, ne mogu se prestati smijati. Nadam se da neću nikada otići. Dat ću otkaz i preseliti se ovdje u Hrvatsku", kazao je jedan posjetitelj.

Oko 70.000 ljudi, uglavnom stranaca, koji su prodefilirali u dva dana koliko je festival trajao, došlo je podržati najveće svjetske DJ-eve. Njih više od četrdeset izmjenjivalo se na dva stagea, a kao najveće zvijezde izdvojili su se Armin van Buren, Avici i Carl Cox koji je imao svoj stage.

"Kada sam počeo svirati za njih, otprilike prije osam godina, odlučili smo da neću biti samo još jedan DJ koji će svirati sat i pol na glavnoj pozornici. Želio sam pridonijeti vlastitim konceptom gdje ću biti u mogućnosti predstaviti svoju energiju, produkciju i svoj zvuk njihovu festivalu. I kreirati nešto izvan toga, kao vlastita kompanija. To je zapravo festival unutar festivala", kazao je Carl Cox.

Svoj obol festivalu definitivno je dao jedan od najvećih DJ-eva, popularni Armin Van Buren, koji je u Hrvatskoj proveo samo šest sati i vratio se supruzi koja čeka njihovo drugo dijete.

"Vratit ću se na dulje sigurno. Ovo je divna zemlja. Žao mi je što ostajem tako kratko, ali vratit ću se uskoro", obećao je Armin Van Buren.

Upravo je on gostovao u specijalnoj emisiji Ultra Music Report koja je uživo pratila sve što se u dva dana događalo na Poljudu. U našem su se studiju izmjenjivala najpoznatija glazbena imena, ali i poznate osobe koje su došle na Poljud.

Uz slavne u studiju, naši su gledatelji mogli uživati uz najveće obožavatelje na samom terenu!

Iako je među najvećim obožavateljima elektronske glazbe na stadionu bilo prilično teško naći domaću publiku, od naših se kamera nisu uspjeli skriti brojni showbizzeri poput Tonija Cetinskog, Petra Graše i Ane Gruice.

Kada istu tu fascinaciju dijeli gotovo 70.000 ljudi, jasno je da je Split postao nezaobilazno mjesto na karti najboljih party destinacija na kojima gostuje prestižni festival elektronske glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo