išla je u školu / Udario 18-godišnjakinju na 'zebri' pa pobjegao s mjesta nesreće: Policija moli za pomoć

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Iz policije mole građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu, da se jave

6.11.2018.
13:39
Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak, 5. studenog, u 7.35 sati u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena 18-godišnja pješakinja.

"Za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom Ulicom Stanka Vraza u smjeru Hallerove aleje. Dolaskom do raskrižja s Hallerovom alejom prilikom skretanja u desno, uslijed nekretanja sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješake, prednjim je dijelom vozila udario u nogu pješakinje koja je prelazila kolnik obilježenim pješačkim prijelazom", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon događaja pješakinja je nastavila kretanje u školu te naknadno prijavila događaj policijskim službenicima, dok je nepoznati vozač sa osobnim vozilom nakon događaja nastavio kretanje u smjeru varaždinskog groblja.

Uslijed udara pješakinja je zadobila ozljede te je naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije mole građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na brojeve telefona 192, odnosno 372-404.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo