NEVJEROJATNA SNIMKA / Udarili u drugi auto na parkingu, izašli, 'procijenili' štetu pa se lagano uputili u shopping centar

Image
Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Na snimci se vidi kako vozač pri parkiranju udara u drugi automobil. Nakon toga, suvozač izlazi ni manje ni više nego kroz prozor. Potom zajedno s vozačem i trećim putnikom procjenjuje da nije bilo svjedoka pa zajedno odlaze do shopping centra

23.3.2024.
10:34
Prometne zgode i nezgode/Facebook
VOYO logo

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode na svom profilu podijelila je snimku nesvakidašnje scene s parkirališta trgovačkog centra.

Na snimci se vidi kako vozač pri parkiranju udara u drugi automobil. Nakon toga, suvozač izlazi ni manje ni više nego kroz prozor. Zajedno s vozačem i trećim putnikom procjenjuje da nije bilo svjedoka. Potom svi zajedno odlaze do shopping centra, kao da se ništa nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lik amaterski parkira i udara u vozilo pored sebe. Suvozač izlazi kroz prozor, saziva stručnu komisiju koja procjenjuje situaciju, zaključuju da nije bilo svjedoka te svi zajedno odlaze u shopping centar", piše u opisu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici Facebooka nisu impresionirani njihovim postupcima. "Šljam", "Koji talent", "Glup i ne zna voziti, dobitna kombinacija za život", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo