'SVE SMO DRŽALI U TAJNOSTI' / Udaje se 70-godišnja kći Jože Manolića i to za misterioznog poduzetnika: 'Bit će skromna ceremonija'

Image
Foto: Pixsell

U medije je inače dospijela kada je izjavila da su je "arkanovci" pokušali oteti kako bi je razmijenili s njihovim vođom Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je u to vrijeme "ležao" u Remetincu zbog pripreme sudjelovanja u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske

10.7.2023.
21:20
Pixsell
VOYO logo

Zrnka Manolić (70) kći hrvatskog obavještajca Jože Manolića (104), udaje se u petak za misterioznog poduzetnika iz Orašja u BiH, piše 24sata.

Njezin je zaručnik godinama živio u španjolskome Madridu gdje je radio za veliku multinacionalnu kompaniju, a sad je u mirovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve smo držali u strogoj tajnosti. Ne želim previše govoriti o tome. Bit će skromna ceremonija na kojoj će biti jako mali krug prijatelja i članova obitelji", kazala je Zrnka. dodala kako se sa svojim odabranikom poznaje već dulje vrijeme, no da ne bi ulazila u detalje.

U medije je inače dospijela kada je izjavila da su je "arkanovci" pokušali oteti kako bi je razmijenili s njihovim vođom Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je u to vrijeme "ležao" u Remetincu zbog pripreme sudjelovanja u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Elon Musk premalo priča o Nikoli Tesli. Većina stranaca pomisli da je Tesla samo automobil'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo