'OVO JE GOVOR MRŽNJE' /

Osmaši sablaznili Split: Zadnji dan škole obilježili na ružan način, pozvana i policija

Image
Foto: Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Zbog cijele situacije kontaktirana je i ravnateljica Zdenka Barović, koja kaže da u 43 godine svog radnog staža nije doživjela ovakvo što

21.6.2024.
11:14
Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Nekolicina osmaša Osnovne škole "Marjan" odlučila je zadnji dan škole obilježiti na zaista neprimjeren način, piše Slobodna Dalmacija.

Na ogradu igrališta u blizini škole postavili su nekoliko potpuno neprimjerenih natpisa u kojima se spominju ravnateljica i neki profesori. Sadržaj natpisa spominje korištenje marihuane i davanje ocjena za neke neprimjerene činove. Pa tako na jednom od njih piše da se u zadnjoj klupi "rola đoja". Natpise nećemo direktno prepisivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog cijele situacije kontaktirana je i ravnateljica Zdenka Barović, koja kaže da u 43 godine svog radnog staža nije doživjela ovakvo što.

"Što da vam kažem, ja sam na bolovanju i cijelo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikada doživjela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo zbog svega i policiju, ali i roditelje učenika", kazala je ravnateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli incident prijavljen je policiji. Oko 7.30 sati zaprimili su prijavu da se ispred škole koristila pirotehnika, ali pri dolasku nisu pronašli elemente za daljnje postupanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Neuredno, prljavo, smrdljivo, išarano: RTL Direkt je bio u inspekciji školskih zahoda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo