divljaštvo nakon utakmice / U Zagrebu pretučena dvojica maloljetnika jer su navijači Hajduka?

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Dvojica maloljetnika brutalno su pretučena na zagrebačkom okretištu Črnomercu, najvjerojatnije jer su navijači Hajduka

2.9.2015.
15:41
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Dvojica mladih Splićana, navijači Hajduka, stari 17,5 godina, obučeni u dresove Hajduka, pretučeni su na zagrebačkom Črnomercu u nedjelju navečer nakon nogometne utakmice HNL-a između Intera iz Zaprešića i splitskih 'bilih', neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija.

Obojica su prevezena kolima Hitne pomoći u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu, gdje su zadržani na liječenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenoj informaciji Policijske uprave zagrebačke se samo ističe kako su dvojicu maloljetnih Splićana napale zasad nepoznate osobe, i to na okretištu tramvaja i autobusa u Ilici na Črnomercu u nedjelju oko 22 sata. Za razliku od neslužbene informacije, iz PU zagrebačke su nam rekli kako dvojica mladića na sebi nisu imala navijačkih obilježja.

"Radi se o potresima mozga i višestrukim udarcima. Odmah po prijemu u našu bolnicu pružena im je sva potrebna medicinska pomoć. Jedan od njih je bio lakše ozlijeđen, odnosno imao je lakši potres mozga, dok se stanje ovog drugog nedugo nakon prijema pogoršalo. Naime, njemu se u jednom trenutku počelo pogoršavati stanje svijesti pa smo odmah napravili kontrolni CT pregled koji je isključio teže ozljede mozga. No ipak smo ozlijeđenog preventivno smjestili u Jedinicu intenzivnog liječenja, gdje mu se zdravstveno stanje normaliziralo i on je jučer premješten na 'normalan' odjel i pregledan od neurologa. Drugi mladić, koji je imao lakše ozljede jučer je pušten na kućnu njegu", rekao je dr. Zoran Bahtijarević, sanacijski upravitelj bolnice u Klaićevoj, inače i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo