U ZAGREBU ĆEMO USKORO PARKING MOĆI PLAĆATI KARTICAMA: / Logično, jer s obzirom na cijene, jedino si ga na rate možemo priuštiti

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novi aparati Zagrebparkinga omogućit će od 1.9. plaćanje parkinga debitnim i kreditnim karticama

23.8.2018.
13:08
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebparking je danas priopćio kako je instalirao sto suvremenih parkirališnih aparata koji omogućavaju kupovinu satne ili višesatne parkirne karte koje će se moći, uz kovanice, plaćati i debitnim/kreditnim karticama.

Zagrebparking ističe da će građani na tim aparatima od početka rujna moći, uz važeću autorizaciju, kupiti satne ili višesatne karte, komercijalne parkirne karte te plaćanje i kupovinu dnevne karte te kupnju povlaštene parkirne karte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćanje će se moći obaviti kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) što je novina u odnosu na dosadašnje poslovanje, čime se korisnicima pruža izbor odabira sredstva plaćanja.

Zagrebparking navodi kako je karta kupljena na novom parkirališnom aparatu elektronička, pa je odmah vidljiva u informacijskom sustavu Podružnice Zagrebparking. Stoga nije potrebno kartu isticati ispod vjetrobranskog stakla na automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo