HAK UPOZORAVA / U unutrašnjosti kolnici mokri i skliski, vozite oprezno!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL /Ilustracija

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Ali pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Tovarnik i Ilok na ulazu u Hrvatsku, i na GP Stara Gradiška na izlazu

4.7.2023.
9:20
Goran Kovacic/PIXSELL /Ilustracija
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na cestama u unutrašnjosti.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Tovarnik i Ilok na ulazu u Hrvatsku, i na GP Stara Gradiška na izlazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 3. srpnja preko stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Bogovolja-Hadžin Potok, više nije dopušten međunarodni promet putnika već samo pogranični promet, odnosno samo nositeljima pogranične propusnice. Od 3. srpnja do 1. listopada omogućava se međunarodni promet putnika preko slijedećih stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet; Imotica-Duži, Jovića Most-Čitluk, Sebišina-Drinovci.

Od 3. srpnja moguć je međunarodni promet preko pograničnog graničnog prijelaza Slivno-Drinovačko Brdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tirkizno more, netaknuta priroda... A onda su u bračku valu stigli Nijemci s jahtom i ispustili fekalije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo