ŠTO SE DOGODILO? / U subotu upalili bagere i počeli 'rušiti' za Plenkovića, a još nisu srušili ništa: 'Nije namjera raditi predstavu'

Cijelu situaciju pokušao je, baš ispred te robne kuće, objasniti potpredsjednik Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević

1.2.2021.
14:59
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković u subotu je bio u Petrinji gdje je, kako je objašnjeno, počelo rušenje robne kuće Petrinjka. 

No, kada je Plenković otišao iz centra grada i bageri su stali te se doznalo kako za rušenje nije obavljena priprema i da se ono mora odgoditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveći problem je izazvala fasada jer su na njoj azbestne ploče. Ova mehanizacija i ljudstvo koje smo mi formirali od četvrtka poslijepodne i evo sad da bi ovdje došli nije naprosto osposobljena niti opremljena za skidanje ovih ploča. Naš zadatak je bio doći ovdje u određeno vrijeme i biti tu", rekao je u subotu za RTL Marko Leko, predsjednik Nadzornog odbora Braniteljske građevinske zadruge Osijek.

Image
rušenja na banovini /

Počela rušenja u Sisku, u Petrinji bageri ugašeni čim je premijer otišao, što se točno dogodilo?

Image
rušenja na banovini /

Počela rušenja u Sisku, u Petrinji bageri ugašeni čim je premijer otišao, što se točno dogodilo?

Rušenje nije počelo ni danas

Pravo rušenje robne kuće u centru Petrinje nije počelo niti do danas popodne. Cijelu situaciju pokušao je, baš ispred te robne kuće, objasniti potpredsjednik Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mobilizirali smo ih prošli tjedan, a odmah sljedeći dan su došli sa strojevima. Uvidjeli su da postoje azbestne ploče i da moraju izvršiti neka dodatna osiguranja i dovesti dodatni materijal i mehanizaciju", rekao je Milošević i dodao da su oni "svakako u poslu". 

Mišević je kazao da će razgovarati s izvođačima i da će nastojati izvršiti presing, a dodao i da oni koji neće izvršavati svoj posao, mogu ih i demobilizirati i angažirati drugu tvrtku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo razloga raditi predstavu"

Na konstataciju da iz tvrtke tvrde da za njih nisu napravljeni pripremni radovi, kao isključenje struje i vode, Milošević je rekao da im je želja pokrenuti rušenje. 

"Nemamo nikakvog razloga da radimo predstave", odgovorio je Milošević na pitanje je li ono u subotu bila predstava za premijera i kako bi se njemu pokazalo da se nešto počelo rušiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo