'DOŽIVOTNO HVALA' / U Stonu jedva dočekali Plenkovića. Pripremili mu jagode: 'Za obitelj mog idola. Bog vas blagoslovio'

Image
Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL / RTL

Premijer Plenković danas sudjeluje na otvorenju dugo iščekivane Stonske obilaznice koja je dio završne faze projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. U srpnju prošle godine je u sklopu tog projekta otvoren i Pelješki most. Stonska obilaznica je najmanja dionica projekta duljine 7.9 kilometara.

19.4.2023.
17:08
Grgo Jelavic / PIXSELL / RTL
VOYO logo

"Za obitelj mog idola, premijera naše divne zemlje Hrvatske, za Pelješki most i cestu, doživotno hvala. Bog Vas blagoslovio. Za Vašu obitelj, Andreju Plenkoviću", poruka je na gajbi jagoda upućena premijeru koji je ondje došao na otvaranje Stonske obilaznice. Stonjani su premijera s oduševljenjem. Zahvale, fotografije i gajbice pune jagoda nizale su se jedne za drugom.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Izgleda da ljubav između Stonjana i Plenkovića pršti, ali sve ima svoje granice pa da si okupljeni dužnosnici ipak ne bi prisvojili sve jagode, ispod gajbica je naznačeno da je deset plodova gratis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Šalu na stranu, premijer Plenković sudjelovao je na otvorenju dugo iščekivane Stonske obilaznice koja je dio završne faze projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom. U srpnju prošle godine je u sklopu tog projekta otvoren i Pelješki most. Stonska obilaznica je najmanja dionica projekta duljine 7.9 kilometara.

Uz Plenkovića na današnjoj svečanosti sudjelovale su i ministrice Marija Vučković i Nina Obuljen Koržinek te ministri Oleg Butković, Branko Bačić i Šime Erlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo