U Splitu i Trogiru velike poruke 'HDZ nikad više'

12.6.2011.
14:43
VOYO logo

S obzirom da su od HDZ-a poticani i tolerirani ''fašistički'' divljaci u kratkom vremenu uspjeli dva puta osramotiti ovaj nekada civilizirani grad i sve hrvatske građane, Društvena Mreža Građana iz Splita u pravi trenutak je iz Splita poslala poruku ''HDZ nikad više''.

''U prvom navratu (fašisti na Poljudu) HDZ-ova polic...ija tolerirala je fašističko divljanje. U subotu su pak uhitili stotinjak divljaka, ali nemamo povjerenja da će ih i prijaviti za zločin iz mržnje, kao i da će ih tužiteljstvo za isto goniti. Iako zakon tako nalaže. DMG neće kukavički promatrati kako se naše sugrađane napada i kako im se otimaju njihova prava'', stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje s ekako je i u Trogiru postavljen transparent ''HDZ nikad više''. Slučajni prolaznici rekli su članovima Mreže da znaju za pokret i da se vesele što je i njihov grad u njemu.

''Ovaj gradić mnogo zarađuje, prvenstveno u turizmu, ali to je i dalje nedovoljno s obzirom koliko novca HDZ-ov režim isisava iz njega. Logično je onda da Trogiru ne ostaje novca kako bi ulagao u svoju turističku ponudu, nego su njegovi građani prisiljeni gledati kako usprkos golemom potencijalu srljaju u propast. K tome, vansezonskih poslova uopće nema, a novac za njihovo otvaranje leži na računima HDZ-ovaca u Švicarskoj i na Kajmanskim otocima'', ističe se u priopćenju DMG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201106070022006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo