vjerovali ili ne / U Saboru će biti pauza zbog nogometne utakmice. 'Ako imate problem oko toga, nemojte gledati'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatski sabor do zimske stanke čeka intenzivan rad, idućeg tjedan zasjedat će od utorka, a zadnja tri tjedna do 15. prosinca sve dane u tjednu

17.11.2022.
11:22
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Idući tjedan Sabor će započeti s radom u utorak, 22.studenoga, a zadnja tri tjedna, od 28. prosinca do 15. prosinca, zasjedati sve dane u tjednu, od ponedjeljka do petka, te zadnji tjedan do četvrtka, najavio je u četvrtak predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Ako bude potrebe zasjedat će i nakon toga u obliku izvanredne sjednice, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, 23. studenoga, u 15 sati planirana je rasprava o prijedlogu proračuna za 2023. godinu, s tim da će se taj dan od 11 do 13 sati napraviti stanka, u vrijeme održavanja nogometne utakmice između Hrvatske i Maroka, kazao je Jandroković.

„Ako imate problem oko toga onda nemojte gledati nogomet i radite svoje, ja znam da velika većina zastupnika i zastupnica gleda nogomet pa je bolje tako nego da bude prazna sabornica”, poručio je Jandroković nekom od zastupnika koji je prigovorio iz klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjašnjavanje o amandmanima na proračun biti će u ponedjeljak, 28. studenoga, a glasovanje o proračunu i ostalim točkama u utorak, 29. studenoga, najavio je predsjednik Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo